Kinderoppas

Elke zondag is er in de ochtenddienst de gelegenheid om jongere kinderen naar de oppas te brengen. Ook op feestdagen en bid- en dankdag is er een oppasdienst.

Onderaan deze pagina staat een link naar het rooster voor de oppasdiensten. Dit rooster wordt niet meer per mail verzonden. Er is ook een contactlijst aanwezig, mocht je willen ruilen. Deze staat niet online. Je kunt deze opvragen via famgrandia@hotmail.com.

Vanwege de vele baby’s delen we de groepen weer in tweeën. Bij de oudste groep zijn er een volwassene en twee tieners aanwezig. Bij de jongste groep (baby’s) zijn er twee volwassenen. Het is voor de oppas erg makkelijk als je de bakjes, flesjes, e.d. voorziet van een naam. Ook graag op de tas een naam. De jassen hangen we op in de gang. De tassen mogen mee naar binnen. Als je aan de beurt bent om op te passen word je uiterlijk om 9.10 uur verwacht! Het is voor andere ouders fijn om hun kinderen rustig weg te brengen en dan is het prettig als de oppas op tijd is en de spullen alvast klaar heeft gezet.

Er zijn ook veel mensen die geen kinderen op de crèche hebben, maar toch willen helpen met oppassen. Fantastisch! Deze groep past zo’n twee keer per jaar op. Zou je dit ook wel willen, geef dit dan door aan Wilma Grandia.

Het oppasrooster van juli en augustus 2020 vind je hier.