Evangelisatiecommissie

Sinds 2002 kent onze gemeente een Evangelisatiecommissie. De noodzaak werd gevoeld om het evangelie van Jezus Christus door te geven aan mensen in ons dorp die van de kerk vervreemd zijn of mogelijk de blijde boodschap nog nooit gehoord hebben. In overleg met de kerkenraad werd een commissie gevormd, bestaande uit een aantal gemeenteleden.

De afgelopen jaren hebben we op verschillende manieren vorm gegeven aan het Evangelisatiewerk. Toen in Hedel nog ieder jaar een zomermarkt werd gehouden waren wij met een informatiekraam aanwezig op die markt. Verder werd en wordt door een actieve groep van met name jongeren ieder jaar een VakantieBijbelClub voor kinderen georganiseerd. Soms was dat gedurende een paar dagen, soms alleen een dag. Voor de wat oudere jeugd wordt aan het begin van de zomervakantie een sport en spel activiteitenmiddag met BBQ georganiseerd. Op onze activiteitenkalender staan deze activiteiten ook genoemd dus houdt die in de gaten!

Afgelopen zomer hebben we alle bewoners van de nieuwe witte wijk een welkomstboodschap gebracht. Verrassend waren de vele positieve reacties daarop. De kerk heeft aandacht voor het hele dorp!

Al vele jaren hebben we een Bijbelcursus voor ge√Įnteresseerden georganiseerd. De laatste jaren maakten we daarbij gebruik van het materiaal van Christianity Explored. We hopen in de eerste helft van 2015 weer met een nieuwe cursus te beginnen. Ook daarvoor: houdt de activiteitenkalender in de gaten!

 Wilt u meer over ons werk weten dan kunt u terecht bij de heer P. Dogterom, tel. 073-5993812.

Klik hier voor het rooster van Koningsdag 2019