Tienerclub Follow

Mogelijk of niet mogelijk we gaan toch proberen Follow te omschrijven voor u in een paar woorden: Een Tienerclub waarbij gezelligheid, eerlijkheid, samenwerken, sportieve en spannende activiteiten, relaxen en spelletjes doen, jezelf (kunnen) zijn, God!, eten…veel eten, nachtje weg, openheid centraal staan. En dat is eigenlijk nog maar heel kort omschreven. Rondom allerlei activiteiten en thema’s willen wij samen met de jongeren nadenken over wat God verteld over bijvoorbeeld onderwerpen die leven onder tieners of waar ze mee te maken krijgen. Gezellige en actieve avonden worden afgewisseld door, wat wij noemen, “serieuze” avonden waarbij er een thema wordt ingeleid en besproken door bijvoorbeeld een Bijbelstudie te houden of door stellingen te behandelen met elkaar. Op deze manier laten we de tieners nadenken over alles wat er nu op ze af komt in deze fase van hun leven. Dat is niet altijd een gemakkelijke opgave, maar wij (Andrea, Samuel, Danny, Anna en Wieke) moeten elke keer weer terugkijken en bekennen dat een tienerclub leiden niet iets is wat “wij” allemaal zomaar “ff” doen, maar een proces is waarin wij samen met de tieners een rol mogen spelen voor en dankzij God en Hem mogen volgen.

Praktisch, Follow is gericht op jongeren van rond de 13 tot en met 16 jaar en komt om de twee weken samen op vrijdag rond 19:30 uur in het jeugdhonk van Rehobôth.

Zegt u na het lezen van dit korte stukje ik heb nog vragen of wilt u meer info voor uw zoon of dochter, dan kunt u ons altijd aanspreken.

Groeten van Andrea, Samuel, Danny, Anna en Wieke.