Jeugdclub Focus

Focus is een bruisende club voor jongeren vanaf 17 jaar.

We richten ons op God en de Bijbel
Eén keer in de veertien dagen komen we op zondagavond na kerktijd bij elkaar in ons eigen jeugdhonk. We houden ons dan bezig met pittige Bijbelstudies, gebed, actuele onderwerpen, ontspannen avonden of een preekbespreking. Natuurlijk is er ook tijd om bij en na te praten met elkaar. Zie voor de data de agenda op deze website.

We richten ons op elkaar
Ongeveer elke maand organiseren we een activiteit zoals schaatsen, polderen, boerengolf, volleyballen met andere verenigingen, bowlen of klimmen. In april of mei gaan we een weekend met elkaar op kamp. Min of meer vaste punten zijn dan: een nachtspel, Bijbelstudies, een pannenkoekenontbijt, een sportmiddag, met elkaar naar de kerk en corvee. Verder zijn we in 2012 en 2015 op werkvakantie geweest. We willen dat om de drie jaar blijven doen, zodat ieder clublid een keer mee kan. In 2012 waren we in Roemenië en in 2015 hebben we een mooie tijd gehad in Servië.

We richten ons op de gemeente

In de kersttijd gaan we, samen met leden van Follow (14+), kerstliederen zingen bij senioren in onze gemeente. Daarnaast organiseren we elk jaar een preekbespreking voor de hele gemeente.

Ben je 17+ en heb je zin om een keer langs te komen? Je bent van harte welkom! Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website.

Ons team bestaat uit:

Dirk van Hees

Adriaan van de Werken

Marieke Dogterom